Remo Chemo


9.9093.90 7.92 - 75.12

  • Τύπος σπόρου :  Θηλυκός σπόρος κάνναβης
  • Σοδειά :500γρ/τμ 1000γρ/φυτό
  • Ανθοφορία : 65-70 ημέρες /μέσα Οκτωβρίου
  • Ύψος : έως 2,5 μέτρα
  • Sativa/Indica : 35% Sativa/ 65% Indica
  • Περιεκτικότητα :THC: 24% CBD: 0,1%
  • Γονίδια :Remo Chemo x Remo Chemo
  • Φαρμακευτική Χρήση :Κατάθλιψη, αυπνία, πόνος, στρες
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Remo Chemo

Regarded as one of the Top 10 strains of 2017 by High Times.

1st prize −Indica category− at the 2017 Expogrow Cup.

1st prize −Indica category− at the 2017 Karma Cup (Canada).

Οι σπόροι κάνναβης Remo Chemo από τη Dinafem seeds ανήκουν σε ένα θηλυκό φυτό κάνναβης στο οποίο κυριαρχούν τα Indica γονίδια. Έχει γεννηθεί από μια συνεργασία με τον θρυλικό Καναδό καλλιεργητή κάνναβης Urban Remo, ο οποίος είναι γνωστός στο διεθνή χώρο της κάνναβης. Το Remo Chemo, δημιουργήθηκε από τον Urban Remo μετά τη διασταύρωση ενός UBC Chemo με ένα αρσενικό Bubba Kush, με επιλεγμένα γονίδια για την υλοποίηση αυτού το proect.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν κατά τη δοκιμή αυτής της διασταύρωσης ήταν τόσο καταπληκτικά που την ξαναδιασταυρώσαμε για να διασφαλίσουμε ότι τα γενετικά δεν αραιώθηκαν αλλά παρέμειναν καθαρά και άθικτα.

Με τη δημιουργία της ποικιλίας αυτής, καταφέραμε να κάνουμε την αγαπημένη ποικιλία κάνναβης του Urban Remo προσιτό σε όλους: μια ισχυρή και σταθερή ποικιλία σπόρων κάνναβης, με μεγάλες θεραπευτικές ιδιότητες και υψηλή περιεκτικότητα σε THC.

Μια από τις ποικιλίες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία σπόρων κάνναβης το, UBC Chemo, είναι μια πραγματικά πολύ δυνατή και με μεγάλη περιεκτικότητα ποικιλία, η οποία σύμφωνα με το θρύλο, αναπτύχθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου της British Columbia με στόχο την ανακούφιση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας σε ασθενείς με καρκίνο. Τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα THC την καθιστούν αγαπημένη ποικιλία οχι μόνο στους cannabis gourmets με προτίμηση στα υψηλής ποιότητας γενετικά, αλλά και σε όσους αναζητούν πληθώρα θεραπευτικών ιδιοτήτων. Στην πραγματικότητα, η αποτελεσματικότητά της στην ανακούφιση του πόνου στην πλάτη, στην οποία συμβάλλει, αποτελεί την αγαπημένη ποικιλία κάνναβης του Urban Remo.

Το κανάλι του YouTube έχει πολλούς συνδρομητές και τα σχόλια του έχουν γίνει απαραίτητα για τους περισσότερους χρήστες κάνναβης. Στη Dinafem, είχαμε μεγάλη επιθυμία να συνεργαστούμε μαζί του. Επομένως, δεν δίστασαμε όταν μας δόθηκε η ευκαιρία. Όσο ταξίδευε στην Ευρώπη, ο παγκοσμίου φήμης ακτιβιστής της κάνναβης διαπίστωσε την έλλειψη καναδικών γενετικών κάνναβης σε διεθνείς εκθέσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Remo και να δημιουργήσουμε μια καναδική ποικιλία κάνναβης που φέρει το όνομά του.

Μορφολογία

Το Remo Chemo είναι ένα πυκνό και ανθεκτικό φυτό Indica που πρέπει να είναι ομοιόμορφα κλαδεμένο. Στο τέλος της ανθοφορίας, τα σκούρο-πράσινα φύλλα της τείνουν να αποκτούν μωβ αποχρώσεις, οι οποίες μερικές φορές είναι τόσο σκούρες ώστε να φαίνονται σχεδόν μαύρες. Ένα πραγματικό θέαμα να το παρατηρείς.

Απόδοση

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, η σοδεία του Remo Chemo είναι ιδιαίτερα δυνατή με μεγάλη περιεκτικότητα σε THC , πράγμα που εξισορροπεί το τελικό αποτέλεσμα. Τα άνθη της είναι στρογγυλά, ομοιόμορφα και συμπαγή, που χαρακτηρίζονται από την αξιοσημείωτη πυκνότητα και την καταπληκτική περιεκτικότητα ρητίνης. Επιπλέον, τα επίπεδα THC είναι υψηλά, υπερβαίνουν εύκολα το 20%.

Καλλιέργεια

Το Remo Chemo ευδοκιμεί σε ξηρό περιβάλλον με έντονο φως. Χάρη στην κληρονομιά του Bubba Kush, η έλλειψη νερού δεν αποτελεί πρόβλημα γι ‘αυτήν την ποικιλία κάνναβης. Ωστόσο, αν θέλουμε να ενισχύσουμε την απόδοση, θα πρέπει να είναι καλά ποτισμένο. Όσο για τη σωστή ποσότητα θρεπτικών ουσιών, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα φυτά μας δεν είναι πρέπει να έχουν υπερβολικό λίπασμα, καθώς αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο στη γεύσης.

Αρώματα και γεύσεις

Το κυρίαρχο άρωμα είναι ενός κλασικού Kush, δηλαδή, ισχυρό και έντονο, παρατεταμένο στο ουρανίσκο και φέρνει στο νου τις τυπικές κλασικές γεύσεις της Καλιφόρνιας. Αν θέλουμε να είμαστε πιο ακριβείς, προσφέρει επίσης τόνους από γη, βενζίνη και μαύρο πιπέρι. Η γεύση και το άρωμά της είναι απλά νόστιμα, και μαγεύει αμέσως εκείνους που τη μυρίζουν.

Επίδραση

Το Remo Chemo προσφέρει μια ισχυρή επίδραση, χάρη στα υψηλά επίπεδα THC , βοηθά στην ανακούφιση των παρενεργειών της θεραπείας του καρκίνου (έμετος και ναυτία), ενισχύει την όρεξη και μειώνει τον πόνο. Το Remo Chemo μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ψυχαγωγικούς σκοπούς, με πραγματικά έντονο σωματικό ανέβασμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα της είναι τόσο ψυχοδραστικό που θα ευχαριστήσει τους λάτρεις του THC.(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Remo Ch)


Skill Bar Title
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΧΑΧΑΝΗΤΟ