Nevills Haze Auto

11.90130.90
9.52104.72

  • Τύπος σπόρου : Αυτόματος Θηλυκός σπόρος κάνναβης
  • Σοδειά : 200-500g/m2 50-200 g/φυτό
  • Ανθοφορία : 90 ημέρες
  • Ύψος : έως 120εκ. σε εσωτερικό χώρο / έως 200εκ. σε εξωτερικό χώρο
  • Sativa/Indica : Auto Sativa
  • Περιεκτικότητα : THC: Ν/Α
  • Γονίδια : Neville x haze x auto
  • Φαρμακευτική Χρήση : Μέτρια

Περιγραφή

Nevills Haze Auto – World Of Seeds

To 2014 η ομάδα της World of Seeds έθεσε σαν στόχο, να εξημερώσει τα γονίδια μιας από τις πιο δύσκολες ποικιλίες sativa στον κόσμο, το Nevilles Haze. Με το Nevills Haze συνδυάστηκαν τα γενετικά Ruderallis (αυτόματα) με σκοπό να παραχθεί μια από τις μεγαλύτερες, περισσότερο παραγωγικές και καλύτερης ποιότητας αυτόματη sativa. Έχοντας κατα νου, οτι έτσι όπως έχουν τα πράγματα, δέν υπήρχε περίπτωση να εχει επιχειρήσει κάποιος να εξιδεικευτεί πάνω σε αυτή τη καταπληκτική sativa νωρίτερα.
«Ξεκινήσαμε με έναν Neville Haze κλώνο, που ειναι μια διασταύρωση από nl5 x haze x haze, και ένα Northern Lights Αυτόματο, επειδή είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε Afghan x Thai Haze,το οποίο το επιλέξαμε επειδή έχει τα ίδια γονίδια με τη Neville Haze ώστε να μην νοθευτεί η αυτόματη εκδοχή.


Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην αρχή, επειδή μας πήρε περίπου 8 μήνες να επιλέξουμε τα δείγματα με τα πιο κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Neville Haze (14-16 εβδομαδες χρόνο ανθοφορίας και τη χαρακτηριστική μεταλική γεύση λιβανιού) και για τις δύο πρώτες γενιές (την f1 και την f2)
Ωστόσο, περιορίζοντας τη γενετική δεξαμενή μέσου των f3 και f4 γενεών προς το τελικό Neville Haze Αυτόματο ήταν πιο εύκολο και πολύ περισσότερο απολαυστικό, καθώς αρχίσαμε από τότε να διακρίνουμε το υπέροχο φυτό που δημιουργούσαμε. »


Το αποτέλεσμα αυτής της αδάμαστης διασταύρωσης είναι μια ποικιλία η οποία με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και τα 2 μέτρα, ενώ ολοκληρώνει τον κύκλο της ζωής της σε 100 ημέρες έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά με το κανονικό Neville Haze,
Αυτή η ποικιλία επισκιάζει σίγουρα τις αυτόματες ποικιλίες του παρελθόντος.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Nevills Haze )


Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΕΝΕΡΓΕΙΑ