Η theseedbank.gr είναι η πρώτη τράπεζα σπόρων κάνναβης της Ελλάδας.

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τη theseedbank.gr,  πιστεύουμε πως η Κάνναβη είναι ένα φυτό που μπορεί να προσφέρει πολλά στον καθένα ατομικά αλλά και στην κοινωνία, στο σύνολο της. Η ανθρωπότητα για πολλές χιλιετηρίδες χρησιμοποιούσε την κάνναβη σαν φάρμακο. Αλλά και οι σύγχρονες έρευνες των τελευταίων τριάντα ετών, δείχνουν πως η φαρμακευτική χρήση της κάνναβης έχει πολλαπλά ιαματικά οφέλη για τον ανθρώπο. Η κάνναβη για χιλιάδες χρόνια  χρησιμοποιόταν στη βιομηχανία για να παραχθούν χαρτικά, ρούχα, καύσιμα, σχοινιά, πανιά και άλλα.

Το φυτό της κάνναβης και όλες του οι χρήσεις, ύστερα από περίπου εκατό χρόνια απαγόρευσης, έχουν αρχίσει να «απελευθερώνονται» σε όλη τη γη. Στις ΗΠΑ, στη Λατινική Αμερική, στον Καναδά αλλά και στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια, συνεχώς επιτρέπεται η χρήση της κάνναβης, ακόμα και για ψυχαγωγικούς λόγους. Ελπίζουμε πως η Ελλάδα θα ακολουθήσει αυτό το παγκόσμιο ρεύμα, και σύντομα θα «απελευθερώσει» τη χρήση της κάνναβης, έστω για φαρμακευτικούς λόγους, διότι η επιλογή θεραπείας από τον ασθενή είναι  αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με το νόμο 4139/2013 είναι παράνομη η καλλιέργεια της κάνναβης. Οι σπόροι μας πωλούνται αποκλειστικά για συλλεκτική χρήση ή στην περίπτωση αλλαγής της νομοθεσίας, ο ενδιαφερόμενος να έχει ήδη τα γενετικά που του αρέσουν.

Σκοπός μας στη theseedbank.gr είναι να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά σπόρους από όλους τους παραγωγούς και γενετιστές. Η αρχική επιλογή εταιριών και παραγωγών έγινε με βάση την πολυετή εμπειρία και παρουσία του κάθε παραγωγού στο χώρο της κάνναβης. Οι περισσότερες ποικιλίες, που διαθέτουμε, είναι βραβευμένες σε παγκόσμιους ή ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.  Όνειρο μας, είναι να διατηρήσουμε τα γενετικά κάθε γνωστής ποικιλίας κάνναβης, ώστε οι μελλοντικές γενιές να έχουν πρόσβαση στα αγνά και αναλλοίωτα χαρακτηριστικά του κάθε φυτού.

Συνήθως μία συλλογή σπόρων κάνναβης κοστίζει πολύ ακριβά. Ο λόγος είναι ότι οι γενετιστές/παραγωγοί πουλάνε συσκευασίες των 5, 10 ή παραπάνω σπόρων κάνναβης. Εμείς στη theseedbank.gr, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, δίνουμε τη δυνατότητα στους συλλέκτες να επιλέξουν τους σπόρους κάνναβης που τους ενδιαφέρουν από διαφορετικές τράπεζες σπόρων και ποικιλίες, ξεκινώντας τη συλλογή τους ακόμη και με έναν σπόρο. Έτσι, με μικρό κόστος, μπορείτε να έχετε διαφορετικά γενετικά για τη συλλογή σας.

Μπορούμε να σας φέρουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ποικιλία επιθυμείτε την οποία δεν έχουμε στον κατάλογο μας, σε πολύ λίγες ημέρες

Στη theseedbank.gr, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα νέα και τις εξελίξεις στο χώρο της κάνναβης, λόγω της αγάπης μας προς αυτή. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σπόρους κάνναβης αυτόματους , θηλυκούς, CBD. Παρέχουμε σπόρους κάνναβης στην Αθήνα , στη Θεσσαλονίκη , στην Κρήτη και γενικά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου, σε λιγότερο από 24 ώρες. Οι σπόροι κάνναβης που διαθέτουμε είναι πάντα φρέσκοι, αυθεντικοί με τα καλύτερα γενετικά στον κόσμο. Εξελισσόμαστε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής και αυτό είναι υπόσχεση πρός τους πελάτες μας .

  • σποροι κανναβης , cannabis seeds , σπορια κανναβης , σπόροι κανναβης ελλαδα , σποροι καναβησ ελλαδα , σποροι κανναβης αθηνα , σποροι κανναβης θεσσαλονικη , τριμηνιτικα , τριμηνίτικο , σπόροι νανάκια , σποροι κανναβης νανοι , σπόροι κανναβης κρητη , sporoi canabis , sporia kanabis , sporgia canabis , sporia canabis , heaven seeds , heaven-seeds , heaven-seed , θηλυκα σπορια κανναβης , θυλικα σπορια , θυληκα σποργια , θηληκα σπορια , που μπορω να βρω σπορους κανναβης , σποροι κανναβης ολλανδιας


THESEEDBANK.GR © 2016 ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY

DESIGNED BY GEORGIA BARDI