Honey Cream

6.9062.10
5.5249.68

  • Τύπος σπόρου :  Θηλυκός σπόρος κάνναβης
  • Σοδειά : 350-400γρ/τμ 450-500γρ/φυτό
  • Ανθοφορία : 7-8 εβδομάδες / Τέλος Σεπτεμβρίου
  • Ύψος : 80 – 140εκ. σε εσωτερικό χώρο / έως 170-200εκ. σε εξωτερικό χώρο
  • Sativa/Indica : 70% Indica / 30% Sativa
  • Περιεκτικότητα : THC: 25% CBD: χαμηλή%
  • Γονίδια : Banana x OG Kush
  • Φαρμακευτική Χρήση : Στρες, Κατάθλιψη, Πόνος, Αυπνία

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Honey Cream γίνεται γρήγορα μια κλασική ποικιλία στην Ισπανία, όπου καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά. Τα γενετικά του προέρχονται από πολύ διάσημες δυνατές Indica που έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της κάνναβης παγκοσμίως. Μια τριπλή διασταύρωση ανάμεσα στο BlueBlack, το Maple Leaf Indica και το White Rhino, δίνει σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο, πολύπλοκο και ισχυρό φυτό που δείχνει σαφείς ενδείξεις δυνατών απογόνων.

Μια ποικιλία σπόρων κάνναβης με πολύ δυνατούς indica πρόγονους
Μετά την έναρξη της ανθοφορίας, θα είναι έτοιμη για συγκομιδή σε 6 έως 7 εβδομάδες, αλλά μην βιαστείτε – αφήστε την να ωριμάσει πλήρως και θα ανταμειφθείτε με μια συγκομιδή με πολύ μεγάλη περιεκτικότητα. Σε εσωτερικούς χώρους, κανονικά θα αποδώσει περίπου 500 γρ/τ.μ, κάτω από ένα φως των 600 watt. Οι έμπειροι καλλιεργητές μπορούν να φτάσουν μέχρι και 650 γραμμάρια ανά μέτρο. Σε εξωτερικούς χώρους, θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο και θα αποφέρει περίπου το ίδιο ανά φυτό, ανάλογα με το κλίμα και τις συνθήκες.

Γλυκό, καραμέλα Άρωμα
Honey Cream έχει ένα έντονο, γλυκό ζαχαρούχο, σχεδόν σαν καραμέλα άρωμα. Η γεύση, ενώ δεν είναι τόσο γλυκιά όσο το άρωμα, είναι γλυκιά και σχεδόν γήινη. Λόγω της πολύπλοκης γενετικής της, από τα φυτά αυτά μπορεί να προέλθει ποικιλία γεύσεων και μυρωδιών, αλλά το γλυκό, άρωμα κρεμώδους καραμέλας εξουδετερώνει όλα τα υπόλοιπα.

Είναι ιδανική ποικιλία για χαλάρωση
Αναπτύσσεται σαν μια κλασική Indica – κοντή και θαμνώδες, με μια τεράστια κορυφή και πολλά μπουμπούκια από πυκνά, ρητινώδη μπουμπούκια. Το αποτέλεσμα, όπως θα περίμενε κανείς από μια τέτοια Indica, είναι μια βαριά, χαλαρωτική επίδραση. Ιδανική για χαλάρωση, κάποιοι φαρμακευτικοί χρήστες έχουν βρει οφέλη για διάφορες φυσικές ασθένειες. Όλα αυτά κάνουν την Honey Cream την ιδανική ποικιλία για τους λάτρεις της Indica.
Τώρα με ταχύτερη άνθηση από πριν!


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής
more info  | Auto Frisian Dew )


Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΥΠΝΗΛΙΑ
Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ