Skunk XL

6.9062.10
5.5249.68

  • Τύπος σπόρου : Θηλυκός
  • Σοδειά : Έως 600-650g/m2 σε εσωτερικό χώρο
    625-675g/φυτό σε εξωτερικό χώρο
  • Ανθοφορία : 7-8 εβδομάδες
  • Ύψος : 60-100 εκατοστά σε εσωτερικό χώρο
    160-200 εκατοστά σε εξωτερικό χώρο
  • Sativa/Indica : 50% Sativa /  50% Indica
  • Περιεκτικότητα : THC – 17%+- CBD – Μέτριο
  • Γονίδια : Skunk
  • Φαρμακευτική Χρήση : Άγχος, Κατάθλιψη, Πόνοι

Περιγραφή

Το κλασσικό Skunk που είναι 50% Sativa και 50% Indica, προέρχεται από μία μίξη τριών ποικιλιών, μιας Κολομβιανής, μιας Μεξικάνικης και μιας Afghani. Μετά από χρόνια καλλιέργειας και επιλεκτικής παραγωγής βελτιώθηκε. Η βελτιωμένη του έκδοση διατίθεται σε θηλυκούς σπόρους με το όνομα Skunk XL.


Το Skunk XL είναι ένα μεγάλου μεγέθους φυτό, που εύκολα ξεπερνάει το ένα μέτρο και μπορεί να φτάσει ακόμη και το ενάμιση μέτρο. Είναι ένα εύκολο φυτό το οποίο δεν κάνει πολύ stretch. Τα άνθη του είναι μεγάλα και δημιουργούν μία μεγάλη κορυφή με λίγα πλαϊνά κλαδιά, κάτι που το καθιστά ιδανικό για SOG τεχνική σε χώμα ή υδροπονική καλλιέργεια.


Σε εσωτερικούς χώρους παράγει κατά μέσο όρο 65-75g ανά φυτό ή περίπου 600-650g/m2. Για εξωτερική καλλιέργεια ιδανικό είναι το μεσογειακό κλίμα και με καλή φροντίδα θα παράξει 600g ανά φυτό. Η περίοδος ανθοφορίας κρατάει 7-8 εβδομάδες, αλλά αν μείνει μία εβδομάδα παραπάνω τότε η επίδραση του γίνεται πολύ πιο δυνατή.


Το άρωμά του είναι πιπεράτο με τόνους εσπεριδοειδών, ενώ κάθε ρουφηξιά του είναι απόλαυση για τον ουρανίσκο με τη φρουτώδη και γλυκιά του γεύση. Η επίδρασή του είναι άμεσα ανεβαστική για το πνεύμα ενώ ο χρήστης θα συνειδητοποιήσει ότι αργά αργά ακολουθεί μία ευχάριστη σωματική χαλάρωση.
Κατάλληλο για αρχάριους καλλιεργητές.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Skunk XL)


Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
ΠΕΙΝΑ