Shoreline

10.7032.10

  • Τύπος σπόρου : Θηλυκός σπόρος κάνναβης
  • Σοδειά : Μεγάλη Σοδειά
  • Ανθοφορία : 55-65 ήμέρες/Σεπτέμβριος
  • Ύψος : Χαμηλό
  • Sativa/Indica : Sativa 40%/Indica 60%
  • Περιεκτικότητα : THC: 19-21%
  • Γονίδια : Sensi Skunk x Oasis
  • Φαρμακευτική Χρήση : Άγχος, Κατάθλιψη, Πόνοι, Ναυτία
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Το Shoreline είναι μια μοναδική ποικιλία κάνναβης που μεγαλώνει καλά σε όλες τις συνθήκες. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα καλό για εξωτερική καλλιέργεια. Αυτή η εκδοχή του Shoreline είναι μια διασταύρωση ενός αρσενικού Oasis από την Dutch Passion και ενός θηλυκού κλώνου του Texas Shoreline. Η ιστορία του λέει πως ένας φαινότυπος του Sensi Skunk έφτασε μέχρι το Τέξας, όπου και έγινε πολύ διάσημο. Το αρχικό Shoreline χάθηκε, αλλά κάποιος από την ομάδα εκεί, για να διατηρήσει τα γενετικά, το διασταύρωσε με ένα αρσενικό Oasis από την Dutch Passion. Επανα-καλλιεργήθηκε και ένας κλώνος επιλέχτηκε από αυτό. Αυτός είναι ο κλώνος που χρησιμοποιεί η Devil’s Harvest σήμερα.
Το Shoreline είναι μια μοναδική ποικιλία, που παράγει μια ασύγκριτη μυρωδιά και μπορεί να προκύψει ένα «ουράνιο τόξο» από διαφορετικά χρώματα. Μια ποικιλία ιδανική για αρχάριους και έμπειρους καλλιεργητές. Το Shoreline είναι μια ποικιλία που έχει αγαπηθεί στις εσωτερικές καλλιέργειες, αλλά και οι αναφορές από ζεστές χώρες λένε πως είναι εξαιρετικό για εξωτερική καλλιέργεια.


Μια δημοφιλής επιλογή στα Coffee shop στο Άμστερνταμ και η δημοφιλέστερη ποικιλία της Devil’s Harvest,η οποία έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και Cannabis Cups σε όλο τον κόσμο. Είναι διαθέσιμο μόνο σε θηλυκούς σπόρους.
Το Shoreline χαρακτηρίζεται σαν μια από τις «βρωμερότερες» ποικιλίες στον κόσμο. Έχει αυτό το πραγματικά δυνατό άρωμα των παραδοσιακών skunk. Αυτό που το κάνει μοναδικό, ότι η μυρωδιά του συνεχίζει και στη γεύση του. Είναι ασύνηθες για μια ποικιλία να έχει την ίδια γεύση με το άρωμα της.
Τα άνθη του Shoreline είναι πολύχρωμα γεμάτα με ροζ μωβ και κόκκινες αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα εμφανίζονται μετά την 6η εβδομάδα. Δεν συνίσταται για τους αρχάριους καλλιεργητές, επειδή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αλλά σίγουρα αξίζει για όποιον θέλει να δοκιμάσει αυτή τη «βρωμερή» μοναδική ποικιλία.
Είναι δύσκολο να περιγραφεί πόσο μοναδικό είναι αυτό το skunk σε όλες του τις πτυχές. Οι έμπειροι μένουν με το στόμα ανοιχτό από την γεύση και την επίδραση του. Όσο για την γεύση του δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να παρομοιαστεί μαζί του, η γεύση του είναι μοναδική, είναι η γεύση του Shoreline.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Shoreline)


Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ