Green Crack

10.2099.00
8.1679.20

  • Τύπος σπόρου : Αυτόματος θηλυκός
  • Σοδειά : Έως 500-650g/m2, 70-300g/φυτό.
  • Ανθοφορία : 8-9 εβδομάδες
  • Ύψος : 60-90 εκ.
  • Sativa/Indica : Ν/Α Sativa – Ν/Α Indica
  • Περιεκτικότητα : THC 20%
  • Γονίδια : GreenCrack autoflowering
  • Φαρμακευτική Χρήση : Γλαύκωμα (Glaucoma),  Ναυτία (Nausea), Επιληψία (Epilepsy), Πολλαπλή σκλήρυνση  (Multiple Sclerosis), Πόνοι πλάτης (Back pain), Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), Αρθρίτιδα (Arthritis), Έρπης (Herpes), Ρευματικές παθήσεις (Rheumatism), Δρεπανοκυτταρική Αναιμία (Sickle Cell), Aποχρεμπτικό (Expectorant), Άγχος (Stress), Ημικρανίες (Migraines), Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), Όγκοι (Tumors), Άσθμα (Asthma)
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Το Green Crack είναι σαν ένα υπερπλήρες ενεργειακό ποτό με γεύση μάνγκο. Είναι μια ποικιλία που δίνει με φρουτώδη ορμή, ενέργεια και ένταση. Είναι μία σίγουρη επιλογή που δεν συμβιβάζεται στην ποιότητα. Έχει τη φήμη ότι είναι απλά καταπληκτική ποικιλία, δεδομένου του αστρικού συνδυασμού από τις ιδιαίτερα επιθυμητές ιδιότητες της, που είναι περιζήτητες σε διάφορες ποικιλίες κάνναβης: εξαιρετική συνολική απόδοση, εύκολη ανάπτυξη, ενέργεια και ανέβασμα στην επίδραση και εξαίσια φρουτένια γεύση.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την ποικιλία που αναμένεται τώρα να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά, και ήδη έχει μια μεγάλη ομάδα από λάτρεις στην αγορά των ΗΠΑ, και ειδικά στην Καλιφόρνια.”


Γεύση
Οι γεύσεις που αναπτύσσονται είναι ιδανικές για τους λάτρεις του φρουτώδους. Η γεύση που κυριαρχεί είναι αυτή των εσπεριδοειδών, ενώ το γήινο στοιχείο με μια εξωτική πινελιά είναι εμφανές στην επίγευση. Με το ισχυρό του φρουτώδες άρωμα και την γλυκιά μυρωδιά του μάνγκο, η ποικιλία αυτή είναι τέλεια και απολαυστική όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της μέρας.

Επίδραση
Το Green Crack πραγματικά σε τονώνει με πολύ ενέργεια. Η περιεκτικότητα του (20%) σε THC και το χαμηλό CBD το κάνουν μια ιδανική ποικιλία για όσους αντιμετωπίζουν κόπωση, στρες και κατάθλιψη. Προτείνεται για χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας. Βοηθάει όταν χρησιμοποιείται ως αγωγή για ασθενείς με χρόνια κόπωση και σε όσους έχουν υψηλά επίπεδα στρες και κατάθλιψης. Επίσης μειώνει τη ναυτία και αυξάνει την όρεξη.

Πιθανόν να είναι τα αρώματα και τα τερπένια της ποικιλίας, τα οποία προκαλούν μια αίσθηση ευεξίας και ενισχύουν το σθένος και την ενέργεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως λίγες ποικιλίες μπορούν να πιάσουν την συγκεντρωμένη ενέργεια που παράγεται από το Green Crack. Λειτουργεί ως ένα ελιξίριο για τους νευρώνες σε εγκεφαλικό επίπεδο, προκαλώντας μια αναζωογονητική επίδραση.

Καλλιέργεια
Αυτό η ποικιλία είναι διασταύρωση sativa/indica με μερικούς φαινότυπούς από Afghan. Το υπόλοιπο γενεαλογικό δέντρο προέρχεται από δύο γενετικές γραμμές απογόνων διασταύρωσης του Skunk #1 και ενός ruderalis. Είναι δυνατό, σθεναρό και πολύ παραγωγικό φυτό.

Τα άνθη του είναι πιο συμπαγή σε σύγκριση με τις συνηθισμένες ποικιλίες sativa. Κατά την περίοδο της ανθοφορίας τα άνθη είναι κυριολεκτικά καλυμμένα με ρητίνη και είναι τελείως λευκά.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Green Crack)


Skill Bar Title
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ