Fat Banana

8.9080.10
7.1264.08

  • Τύπος σπόρου :  Θηλυκός σπόρος κάνναβης
  • Σοδειά : 350-400γρ/τμ 450-500γρ/φυτό
  • Ανθοφορία : 7-8 εβδομάδες / Τέλος Σεπτεμβρίου
  • Ύψος : 80 – 140εκ. σε εσωτερικό χώρο / έως 170-200εκ. σε εξωτερικό χώρο
  • Sativa/Indica : 70% Indica / 30% Sativa
  • Περιεκτικότητα : THC: 25% CBD: χαμηλή%
  • Γονίδια : Banana x OG Kush
  • Φαρμακευτική Χρήση : Στρες, Κατάθλιψη, Πόνος, Αυπνία

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Fat Banana

Το Fat Banana είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς επιλεκτικής διαδικασίας που αποσκοπούσε στην δημιουργία μιας ποικιλίας με τα μεγαλύτερα, παχύτερα άνθη από το γένος της Banana OG. Τώρα η RQS μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο από όλα τα Banana OG. Το Fat Banana έχει πολύ γεύση και διαθέτει μία σοβαρή ποσότητα των κανναβινοειδών.

Γενετική και Επίδραση
Το Fat Banana είναι το αποτέλεσμα ενός έντονου και μακρόχρονου επιλεκτικού προγράμματος αναπαραγωγής που τρέχει η RQS, θέλοντας να παράγουμε μια ποικιλιία σπόρων κάνναβης που σπάνια συναντάμε. Το αποτέλεσμα είναι μια ποικιλία με κάποια ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, πιθανότατα να προσελκύει τους γνώστες, τους συλλέκτες και τους καλλιεργητές – ειδικά αυτούς που αναζητούν μια μοναδική απόλαυση.

Το Fat Banana είναι κυρίως μια Kush ποικιλία , με προγόνους την OG Kush x Chiquita Banana. Είναι μια κληρονομιά με πολλή μεγάλες περιεκτικότητες σε κανναβινοειδή. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα, καθώς τα άνθη της Fat Banana είναι πολύ ισχυρά, η περιεκτικότητα μπορεί να φτάσει μέχρι και 25% + THC όταν καλλιεργείται από κάποιον έμπειρο. Εχει όλες τις προυποθέσεις να γίνει πολύ δυνατό!

Απόδοση και ανάπτυξη
Το Fat Banana μπορεί να αποδώσει κατά μέσο όρο 350-400 g / m² κάτω από ένα φως 600w, και ανθοφορεί σε περίπου 7-8 εβδομάδες σε εσωτερικούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Fat Banana είναι ένα κυρίως indica φυτό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “stretch indica”, λόγω της τάσης της να αναπτύσσει ένα τεράστιο κεντρικό άνθος αν αφεθεί χωρίς να εκπαίδευτεί.

Υπαίθρια σε θερμότερα κλίματα, μπορεί να μετατραπεί σε τεράστιο θάμνο που πιθανότατα χρειάζεται υποστήριξη. Θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρθηκε, εάν αντιμετωπιστεί σωστά , το αποτέλεσμα είναι τεράστια, χοντρά απολαυστικά άνθη με περιεκτικότητα 25% + THC και ένα γλυκό, φρουτώδες άρωμα μπανάνας.

Επιδράση και γεύση
Η επίδραση της είναι ήπια αρχικά με ευφορικό αποτελέσματα και γλυκιά γεύση φρούτων που θα σας ξεγελάσουν να θα το παρακάνετε με αυτή την ασυνήθιστη ποικιλία. Ωστόσο, είναι ισχυρό! Η επίδραση ξεκινάει σιγά σιγά με μια πανίσχυρη φυσική χαλαρωτική αίσθηση, ακολουθούμενη από μια απίστευτα χαλαρωτική εμπειρία. Προετοιμαστείτε για σοκολατάκια και πατατάκια – αυτό είναι ένα ταξίδι που αρχίζει και τελειώνει στον καναπέ.

Όταν θέλουμε να αναφερθούμε στη για γεύση, το Fat Banana έχει μια γλυκιά γεύση με υπαινιγμούς εσπεριδοειδών. Όπως αναφέρθηκε, το άρωμα που παράγει το άνθος θυμίζει το όνομά του, καθιστώντας πολύ ωραίο στη μυρωδιά του.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής
more info  | Auto Frisian Dew )


Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΥΠΝΗΛΙΑ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΠΕΙΝΑ