Six Shooter


10.2099.00 8.16 - 79.20

  • Τύπος σπόρου : Αυτόματος θηλυκός
  • Σοδειά : Έως 500-750g/m2, 80-350g/φυτό.
  • Ανθοφορία : 9 εβδομάδες
  • Ύψος : 100-140 εκ.
  • Sativa/Indica : Ν/Α Sativa – Ν/Α Indica
  • Περιεκτικότητα : THC πολύ υψηλή, CBD 0,6%
  • Γονίδια : Crystal METH x Mexican Airlines
  • Φαρμακευτική Χρήση : Γλαύκωμα (Glaucoma),  Ναυτία (Nausea), Επιληψία (Epilepsy), Πολλαπλή σκλήρυνση  (Multiple Sclerosis), Πόνοι πλάτης (Back pain), Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), Αρθρίτιδα (Arthritis), Έρπης (Herpes), Ρευματικές παθήσεις (Rheumatism), Δρεπανοκυτταρική Αναιμία (Sickle Cell), Aποχρεμπτικό (Expectorant), Άγχος (Stress), Ημικρανίες (Migraines), Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), Όγκοι (Tumors), Άσθμα (Asthma)
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Six Shooter – Fast Buds

Επικεντρωμένοι στον στόχο της δημιουργίας μίας υπερπαραγωγικής αυτόματης ποικιλίας, σκεφτήκαμε για καιρό και πάρα πολύ καλά για τις ιδιότητες που ο γενετιστής μας θα έπρεπε να συλλέξει ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, (υψηλή – άνευ προηγουμένου – απόδοση και ισχυρή επίδραση) και να υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που είναι απλώς μια καλή αυτόματη ποικιλία.

Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα των καλυτέρων – τις «ναυαρχίδες» της FastBuds: Chrystal METH και Mexican Airlines. Μα αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αρκετοί μήνες σταθεροποίησης πέρασαν για την ενίσχυση του σθένους και της περιεκτικότητας αυτής της νέας ποικιλίας ενώ διατηρήθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά των προγόνων της . «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη δουλειά μας και αυτή η ποικιλία μας μπορεί πραγματικά να υποστηρίξει το όνομα του – Six Shooter.»3


Γεύση
Το άρωμα του Six Shooter είναι ελκυστικό. Ένας συνδυασμός εσπεριδοειδών και λιβανιού σε απαλό, φρέσκο καπνό που συμπληρώνεται από νότες πιπεριού. Έχει τόσο ισχυρή επίδραση που θα σας αφήσει μεταίωρους στον χώρο και τον χρόνο.


Επίδραση
Η επίδραση είναι αιφνίδια και γρήγορη. Αρχικά, η επίδραση ολοκληρωτικά στο κεφάλι, αργότερα απλώνεται και στο υπόλοιπο σώμα. Δεν μπορούμε να πούμε οτι η επίδραση του είναι ‘μαλακή’ οπότε δεν είναι κατάλληλη για χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτή η ποικιλία σπόρων κάνναβης είναι καλύτερη για βραδινή χρήση. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα σας αφήσει με μια αίσθηση μουδιάσματος η βάρους.


Καλλιέργεια
Αυτή η αυτόματη ποικιλία είναι η μεγαλύτερη, πιο συμπαγής και με την μεγαλύτερη απόδοση που υπάρχει στον κατάλογο μας. Φτάνει σε ύψος τα 100 έως 140 εκατοστά, με την κεντρική κορυφή να ξεπροβάλει με την συμπαγή και επιμηκυμένη μορφολογία της. Περιβάλλεται πλευρικά από άλλα άνθη παρόμοια αλλά σχετικά πιο μικρού μεγέθους. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η εξαιρετική δομή των κλαδιών όπως και το σχήμα τους σε σχέση με το κεντρικό κορμό. Τα ανοιχτά πράσινα φύλλα του είναι αραιά και έχουν στρογγυλεμένο σχήμα.

Η υψηλή αναλογία ανθών – φύλλων κάνει την διαδικασία της περιποίησης ευχάριστα γρήγορη. Η ανθοφορία ξεκινά στις 3 με 4 εβδομάδες μετά την εμφάνιση των πρώτων πραγματικών φύλλων. Είναι εκπληκτικό το πως μια αυτόματη ποικιλία με τόσο υψηλή απόδοση, ολοκληρώνει τον κύκλο της ζωής της σε μόλις 9 εβδομάδες. Μπορεί να φτάσει 500 με 750 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Στο τέλος της ανθοφορίας του μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί επιλέχθηκε το όνομα Six Shooter. Τα πυκνά του άνθη, θυμίζουν σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος και είναι καλυμμένα με μια λευκή σκόνη από κρυστάλλους, με περιεκτικότητα σε THC 21%!.

Όταν αναπτύσσεται σε εξωτερικό χώρο, το Six Shooter είναι αξιοπρόσεκτο για την γρήγορη ανάπτυξη του και την μοναδική του παραγωγή. Αυτός ο συνδυασμός είναι φυσικά η καλύτερη επιλογή για μια γρήγορη σοδειά. Η προσαρμοστικότητα του Six Shooter σημαίνει πως μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα και σε εσωτερικό χώρο. Σε γενικές γραμμές δεν μυρίζει πάρα πολύ έντονα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι άοσμο. Στο μέσο περίπου της ανθοφορίας ένα διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών αναμειγνύεται με ένα εξαιρετικό άρωμα λιβανιού να γίνεται εμφανές. Ο καπνός έχει ένα απαλό, ρητινώδες άρωμα βοτάνων.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Six Shooter)


Skill Bar Title
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Skill Bar Title
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ