Zkittlez Auto


12.20120.00 9.76 - 96.00

  • Τύπος σπόρου : Αυτόματος Θηλυκός σπόρος κάνναβης
  • Σοδειά : XXL πάνω από 300 gr
  • Ανθοφορία : 8-9 εβδομάδες
  • Ύψος :  70-100 εκατοστά
  • Sativa/Indica : Κυρίως Indica
  • Περιεκτικότητα : THC: πολύ υψηλό
  • Γονίδια : Zkittlez Autoflowering
  • Φαρμακευτική Χρήση : Γλαύκωμα, ναυτία, επιληψία, πολλαπλή σκλήρυνση, πόνος στην πλάτη, PMS, αρθρίτιδα, έρπης, ρευματισμός, βλαστοκύτταρα, αποβολικό στρες, ημικρανίες, AIDS, όγκοι, άσθμα
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή


Η νομιμοποίηση στην Καλιφόρνια φέρνει μια νέα τρέλα κάνναβης, γλυκύτητα σε όλα τα επίπεδα. Νέες γλυκές γεύσεις εμφανίζονται συνεχώς, αλλά τίποτα δεν είναι πιο γλυκό από αυτή τη ποικιλία Zkittlez Auto της Fast Buds. Η ποικιλία δημιουργήθηκε από την εξαιρετικά σταθερή τριπλή γενετική διασταύρωση Zkittlez backcross Z3 και το μαγικό autoflower της Fast Buds. Δεν πρέπει να συγχέεται με το Skittles τις καραμέλες.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το πρώτο και το πιο γλυκό άνθος της νομιμοποίησης στους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο. Αυτό το κυρίαρχο indica υβρίδιο γεμίζει το δωμάτιο με το δυνατό του άρωμά. Θα είστε πάντα σε θέση να αναγνωρίσετε ένα φυτό που καλλιεργείται από τους σπόρους Zkittlez της Fast Buds από τα μεγέθους μπάλας ποδοσφαίρου άνθη.

Γεύση και άρωμα

Με ένα όνομα όπως το Zkittlez Auto, μπορείτε να φανταστείτε τι παίρνετε. Οι γλυκές νότες σοκολάτας θα γεμίσουν τον αέρα της τέντας σας. Αλλά μετά τη συγκομιδή και τη θεραπεία το άρωμα αλλάζει σε ώριμα μούρα και καραμέλα. Δεν θα θελήσετε ποτέ να δοκιμάσετε τίποτα άλλο.

Zkittlez Auto επίδραση

Αυτό το υψηλό THC, χαμηλό CBD, κυρίαρχο indica υβρίδιο αναμιγνύει το καλύτερο από sativa και indica μαζί με το χαρακτηριστικό μας autoflower genetics για να δημιουργήσει μια ποικιλία με την ίδια γενεαλογία με το Zkittlez που μεγαλώνει στο μισό χρόνο. Ιδανικό για μια νύχτα με φίλους ή μια χαλαρή νύχτα στον καναπέ. Αυτή η ποικιλία ,θα σας αφήσει κλειδωμένους στον καναπέ.

Πώς μεγαλώνει

Τα φυτά από τους σπόρους μας Zkittlez Auto μεγαλώνουν χοντρά και χαρούμενα. Η μεγάλη απόσταση μεταξύ των διακλαδώσεων είναι ευλογία, καθώς επιτρέπει σε κάθε άνθος να μεγιστοποιήσει το μέγεθός του, ενώ μερικά άνθη προσεγγίζουν το μέγεθος των αμερικανικών ποδοσφαιρικών μπάλων. Το κεντρικό άνθος σχηματίζει ένα τέλειο τρίγωνο, όπως η κορυφή μιας πυραμίδας, δίνοντάς του μια εντελώς μοναδική εμφάνιση. Δεν έχετε μεγαλώσει ποτέ ξανά ποικιλία που μοιάζει με αυτήν.

Τα ογκώδη άνθη είναι μόνο η αρχή καθώς κάθε ένα μεγαλώνει και παράγει τεράστια ποσότητα κρυστάλλων. Όπως το έθεσε ένας καλλιεργητής, “Είναι τόσο Frosty αυτό το κορίτσι που είναι συγκινητικό.”. Θα χρειαστείτε ένα καλό φίλτρο άνθρακα για να φροντίσετε τη μυρωδιά όταν μεγαλώνει σε εσωτερικούς χώρους. Αν δεν θέλετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν καραμέλα.

Όλη αυτή η παραγωγή μπουμπουκιού και ρητίνης χρειάζεται ενέργεια, οπότε μην παραλείπεται την λίπανση του. Ενώ οι περισσότερες autoflower ποικιλίες είναι πεινασμένες για cal / mag, το Zkittlez θα έχει καλύτερες επιδόσεις όταν χορηγηθούν αυτά θρεπτικά συστατικά από την πρώτη εβδομάδα. Είναι επίσης μιας διψασμένη ποικιλία, οπότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε την πρόσληψη νερού, ιδιαίτερα κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες.

Εξίσου κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η Zkittlez Auto αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά στις autoflower ποικιλίες της Fast Buds. Με μια εξαιρετική γεύση, μοναδική εμφάνιση και ταχεία ανάπτυξη, οι φίλοι σας θα ξετρελαθούν και θα ζητούν επίμονα να δοκιμάσουν το τελικό προϊόν.

Η ανάπτυξη τελειώνει γύρω στις εννέα εβδομάδες και το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό ζαχαρωτό που μπορεί να αποδώσει έως 300 γραμμάρια Zkittlez.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | Bluedreammatic)


Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
53%
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
41%