LSD-25


10.2099.00 8.16 - 79.20

  • Τύπος σπόρου : Αυτόματος θηλυκός
  • Σοδειά : το 450-5050γρ/τετραγ, 50-250 γρ/φυτό 
  • Ανθοφορία : 8-9 εβδομάδες
  • Ύψος : 70-120 εκ
  • Sativa/Indica : κυρίως Indica 
  • Περιεκτικότητα : THC: πολύ υψηλή, 1,1% CBD 
  • Γονίδια : LSD αυτόματο
  • Φαρμακευτική Χρήση : Γλαύκωμα (Glaucoma), Ναυτία (Nausea), Επιληψία (Epilepsy), Πολλαπλή σκλήρυνση (Multiple Sclerosis), Πόνοι πλάτης (Back pain), Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), Αρθρίτιδα (Arthritis), Έρπης (Herpes), Ρευματικές παθήσεις (Rheumatism), Δρεπανοκυτταρική Αναιμία (Sickle Cell), Aποχρεμπτικό (Expectorant), Άγχος (Stress), Ημικρανίες (Migraines), Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), Όγκοι (Tumors), Άσθμα (Asthma)
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

LSD-25

Χρειάστηκε μεγάλο απόθεμα θάρρους όταν αναλάβαμε το έργο να διασταυρώσουμε το θρυλικό στέλεχος LSD.  Αλλά το είδαμε σαν πρόκληση και δεν μας απογοήτευσε. Ανταμυφθήκαμε με μια από τις πιο χιονώδη, όμορφες ποικιλίες κάνναβης, που άμεσα θα σας ΄χτυπήσει’ δυνατά με την τρομακτική δύναμη του.


ΓΕΥΣΗ
Έχει μια οσμή από μπογιά και βερνίκι ξύλου, και γιαυτό το λόγο προτείνεται η χρήση φίλτρων άνθρακα. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας αναδύει ένα ευχάριστο άρωμα, το οποίο σε προδιαθέτει για την ποιότητα και τη δύναμη του τελικού προϊόντος. Το αποτέλεσμα αναγνωρίζεται ακόμα και από τους πιο έμπειρους καπνιστές.

ΕΠΙΔΡΑΣΗ
Παρότι η επίδραση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια κλασική έντονη χαλαρωτική, το LSD-25, φυσικά, έχει μια ψυχεδελική επίδραση που εκδηλώνεται ως ενεργή δημιουργηκότητα –η οποία σε κάνει να ξεχειλίζεις από ιδέες και έμπνευση. Εάν το καπνιστεί σε μεγάλη ποσότητα, παρατηρούνται κάποια οπτικά εφέ. Η επίδραση του καπνίσματος είναι τόσο μακράς διάρκειας και ισχυρή που μπορείς εύκολα να το παρακάνεις καπνίζοντας το, ακόμα και εάν έχεις μεγάλη ανεκτικότητα στο THC ( το οποίο είναι ένα σπάνιο για ποικιλίες αυτόματης ανθοφορίας).

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Το LSD-25, είναι μια αυθεντική ποικιλία κάνναβης η οποίο καλλιεργείτε εύκολα, μπορούμε με ασφάλεια να το προτείνουμε σε αρχάριους καλλιεργητές. Θα συγχωρήσει τα λάθη σου και την αδεξιότητα σου καθώς μαθαίνεις. Απίστευτα έντονα γενετικά, θα αντέξει σε διακυμάνσεις του pH, διακοπή της φωτοπεριόδου, υπερβολικά υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και σε τυχαία προγράμματα σίτισης.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα σχετικά με το LSD-25 για το οποίο θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε. Αυτή η ποικιλία χρειάζεται να την ποτίζετε συχνά. Αυτό καταδεικνύει χαρακτηριστικά εξαιρετικής ανάπτυξης σε όλες τις μεθόδους της παραγωγής: Coco, hydroponic, aeroponic, και άλλες. Τα φυτά φτάνουν τα 70 με 120 εκατοστά σε ύψος (2.2 – 4 ft) και είναι ογκώδη. Μπορείτε να τα εκπαιδεύσετε και να λυγίσετε τα συμπαγή κλαδιά τους αν χρειαστεί.

Αυτή η ποικιλία είναι πραγματικός πρωταθλητής. Είναι γρήγορη από την αρχή έως το τέλος – από την εμφάνιση των πρώτων φύλλων μέχρι τη συγκομιδή. Που αντιπροσοπεύει μια περίοδο μόλις 8 εβδομάδων. Όπως όλες οι ποικιλίες στον κατάλογο μας, η LSD-25 είναι καλή για καλλιέργεια σε εξωτερικό χώρο, σε θερμοκήπια, όπως και σε εσωτερικό χώρο. Υπομένει σταθερά σε αντίξοες συνθήκες του εδάφους και στην υψηλή υγρασία, από την οποία οποιοδήποτε άλλο υβρίδιο θα έπεφτε θύμα μούχλας.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε τα χρώματα και τις αποχρώσεις που θα αναδείξουν τα ώριμα φυτά. Κατά τη διάρκεια που τα μπουμπούκια ωριμάζουν, οι κάλυκες αποκτούν μια βαθιά μώβ απόχρωση με μαύρες πιτσιλιές. Λίγο μόλις πρίν την συγκομιδή, τα σούπερ πυκνά μπουμπούκια μοιάζουν με μαύρες τρύπες. Είναι πράγματι αισθητικά ευχάριστο θέαμα όταν, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της βλάστησης, μώβ μπουμπούκια λάμπουν με λευκά κρύσταλλα και μαύρη ρητίνη. Η THC περιεκτικότητα κυμαίνετε μεταξύ του 21-23%. Το LSD-25 είναι ιδανικό για να φτιάξεις hash και χρησιμοποιείτε συχνά ως θεραπεία για την αϋπνία και για γαστρεντερικές διαταραχές. Χωρίς καμιά αμφιβολία, αυτή η ποικιλία είναι η αγαπημένη ολόκληρης της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι οτι θα γίνει και δική σας αγαπημένη.


(Η theseedbank.gr δεν είναι υπεύθυνη σε κανένα βαθμό αν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι που αγόρασε από τον κατάλογο για να παραβεί τον νόμο. Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση
Όλες οι πληροφορίες παρέχονται από τον γενετιστή / παραγωγό. Η theseedbank.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτές δεν είναι αληθής more info  | LSD-25)


Skill Bar Title
ΕΥΦΟΡΙΑ
Skill Bar Title
ΧΑΡΑ
Skill Bar Title
ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Skill Bar Title
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Skill Bar Title
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ